Odpira se TIC Kranjska Gora

Jutri, 29.5., se odpira TIC Kranjska Gora. Delovni čas bo od ponedeljka do nedelje med 8. in 16. uro.

Vabljeni.

Spremembe pri oglaševanju v občini Kranjska Gora

Spoštovani.

Obveščamo vas, da zaradi nadaljevanja gradbenih del na objektu Ilirika oglaševanje tam ne bo več možno.

Aktualnih ostaja sedem oglasnih (jumbo) panojev v Kranjski Gori in njeni bližnji okolici, ki so glede na lokacijo razdeljeni v vrednostne kategorije in temu je prilagojen nov cenik:

Sofinancerjem Turizma Kranjska Gora se prizna 50% popust na najem oglasnega mesta. Tisk in lepljenje se plača po rednem ceniku in ni predmet popusta. Vse cene so brez DDV.

 

Prav tako je prišlo do spremembe pri možnosti oglaševanja na čezcestnih transparentnih mestih. Izvajalec del na bodočem krožišču pri TGC-ju nas je prosil za začasen umik stebrov ob cesti, kjer se bo vzporedno gradila tudi peš pot. Predviden zaključek del na krožišču je 30.5., za peš pot pa 30.6.2021. Oglasno mesto pri policiji zaenkrat ostaja.

O nadaljnih spremembah vas bomo obveščali sproti.

 

NOVO - novo sproščanje ukrepov v športu

Vlada je sprejela nov odloka za šport v času pandemije novega koronavirusa, po katerem se sproščajo vsa tekmovanja in treningi, rekreativni šport pa bo dovoljen ne le posamično, ampak tudi v skupini do desetih. Odlok bo začel veljati 26. aprila in se bo uporabljal do vključno 2. maja.

Dovoljeno bo izvajanje športnih tekmovanj v uradnih tekmovalnih sistemih, a še vedno brez prisotnosti gledalcev. Dovoljeni bodo tudi treningi vsem športnikom po zakonu o športu ne glede na starosti in kakovost, vendar le v obliki t. i. mehurčkov oziroma zaprtih oziroma fizično ločenih skupinah. Omogočena bo samostojna ali strokovno vodena individualna športno rekreativna dejavnost ter športna vadba v vadbenih skupinah do 10 vadečih, tako na zunanjih površinah oziroma na prostem in tudi v zaprtih prostorih. Dovolilo se bo tudi izvajanje javno veljavnih programov usposabljanj za strokovno delo v športu, ki so vpisani v razvid po zakonu o športu, prav tako z omejitvijo do desetih oseb.

Pri vseh dejavnostih bo treba upoštevati navodila ministrstva za zdravje in Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Praznični delovni čas

Fitnes Vitranc bo v torek, 27.4., odprt od 8. do 20. ure, v soboto, 1.5., pa zaprt. Od 3.5. dalje se bo redni delovni čas podaljšal do 21. ure.

Dvorana Vitranc bo 27.4. in 1.5. zaprta, prav tako bar Vitranc.

 

Hvala za razumevanje.

Fitnes in dvorana Vitranc znova odprta

Vlada RS je z 12.4.2021 sprostila ukrepe, ki so omejevali opravljanje določenih dejavnosti, med njimi tudi športne. Ob tej priložnosti lepo vabimo gibanja in miganja željne, da se nam pridružijo v fitnesu ali v dvorani.

Seveda ne pozabite, da je zaradi predpisanih varnostnih priporočil, še vedno potrebna predhodna prijava na termin, in sicer:

- za fitnes 040 228 059 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

- za dvorano 041 812 449 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

 

Ne pozabite na razkuževanje in umivanje rok, maska pa je še vedno nujna v zaprtih prostorih.

 

Športni pozdrav.

Obvestilo

Spletno mesto uporablja piškotke, ki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in analizo spletne strani. Prosimo označite s klikom na gumb »Strinjam se«, če se strinjate z njihovo namestitvijo. Vaše nastavitve lahko kadarkoli spremenite.